Loading...

Husk adgangskoden når du køber klippekort & online kurser!

 

Jeg oplever ind i mellem at kunder glemmer hvilken e-mail og adgangskode de skrev da de enten købet et klippkort / billet, eller når de bookede en plads på en workshop eller session.
Nogle kommer til at skrive forkert i e-mail adressen, så den bliver kasseret af systemet, eller de skriver een ting når de taster deres informationer ind online og en anden når de skriver deres egen huskeseddel...

 

DERFOR - Når du køber online:

Skriv din korrekte e-mail adresse og skriv den straks ned på papir (så du er sikker på den er korrekt og så du kan huske den senere)
Skriv den adgangskode du vælger og skriv også den ned på papir (husk forskel på store og små bogstaver, tal og tegn der indgår)
Hvis du benytter et brugernavn, så skriv dette ned på samme måde.Hvis du vælger at bruge sociale logins i form af din Google konto eller Face Book konto - så husk og noter hvilken en af dem du bruger og for en sikkerhedsskyld dette logins informationer (e-mail og kodeord)

3. gang du får en fejlmelding - vent ca. 15 min. til systemet er nulstillet og prøv igen!Så skulle du være helt sikker på at du kan logge på og tilmelde dig kurser & workshops her - både online og offline workshops!God fornøjelse ❤️ Thor